Bed, Breakfast & Bike
De Smisse

locatielocatie
klik hier om de kaart te vergroten klik hier om de kaart te vergroten

Klik op één van de afbeeldingen om Google Maps Routebeschrijving te starten

 

Het mooide Zeeuwsvlaanderen is via verschillende wegen bereikbaar. Met de auto via Nederland dient u echter rekening te houden met tol voor de Westerscheldetunnel. Tarieven voor de Westerscheldetunnel vind u hier.
Ook de Liefkenshoektunnel bij Antwerpen-Noord is een toltunnel. Zie hier het overzicht van de toltunnels om Zeeuwsvlaanderen.

ATTENTIE: Ivm aanpassing van N61 (Provinciale weg Terneuzen-Breskens) bestaat de kans dat de door uw (verouderde) navigatiesysteem gegenereerde routebeschrijving onjuist is. Wij adviseren u daarom om gebruik te maken van geupdate navigatieapparatuur.

1e optie: De mooiste route is via de dorpskern IJzendijke. Vanuit richting Terneuzen gaat u op de rotonde bij IJzendijke Rechts en daarna rechtdoor. Volg de weg tot aan de Markt. Volg op het marktplein de aanwijzing Mauritshof. Blijf de Minnepoortstraat/Maurtisweg volgen gedurende 2,4 km tot de kruising met de Oranjedijk (u passeert een slinger in de weg waarop u rechts aanhoud!). Op deze kruising gaat u Linksaf de Oranjedijk op en u vindt ons na 600m aan de linker zijde.
Zie hier de route door IJzendijke.

2e optie: Vanuit de richting Terneuzen gaat u op de rotonde bij IJzendijke Rechts en direct daarna Linksaf de paralelweg op. Deze gedurende 3,1 km blijven volgen tot net voor het viaduct Maurtis van Oranje. Hier slaat u rechtsaf en op het einde opnieuw rechtsaf de Oranjedijk op. Na 850m vindt u ons aan de rechter zijde.
Zie hier de route via de paralelweg.